maanantai 18. marraskuuta 2013

Valoja ja kynttilöitäOon jo jonkin aikaa yrittänyt löytää netistä valkoisia Happy Lights -valoja, mutta ne pallovalot on nyt näköjään niin suosittuja, että ne on joka paikassa loppunmyytyjä.
Onneksi löysin nämä ihanat Airam-merkkiset pallovalot Tokmannilta! Hinta oli muistaakseni 12€ - ei paha ollenkaan. :)

Pallovalojen hyvä puoli on se, ettei ne ole ainakaan mun mielestä mitenkään jouluiset ja niitä voi pitää vaikka ympäri vuoden.
Palloja on yhteensä 8kpl, joista puolet on valkoisia ja puolet harmaita.22 kommenttia:

 1. Teillä on niin mielettömän ihana koti!! :) -Jenni

  VastaaPoista
 2. Onpa tunnelmallinen kynttilätarjotin! Ihana. Muutenkin todella harmooninen sisustus. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niin ihana fiilis vaa istuskella ja nauttia kynttilänvalosta. :) Odottelen tässä kovasti Joulua, että voisi laittaa jo jotain punaista.. ;)

   Poista
 3. Todella kaunis koti!! =)

  VastaaPoista
 4. Ruokailuhuoneen seinällä on toi tv vai taulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kumpikaan. :D Se on sisustustakka. :) Jos meet muutama postaus alaspäin, löydät kuvan meidän joulusisustuksesta, jossa kuva siitä, kun toi takka on päällä. :)

   Poista
 5. Onpas kaunis sisustus! <3 Ja ihanan tunnelmallisia nuo valot :)


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana toi teijjän koti! :) ... kateeks käy, kun meillä on tällänen kaatopaikka :D

  VastaaPoista
 7. Onpa teillä kaunis koti! Rakastan sitä kun kaikki on valkoista tai ainakin vaaleissa sävyissä :) tollasessa kelpais asua!

  http://jeanettehansen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Ihan täydellisesti sisustettu koti! Tuommoisesta itsekin haaveilen :)

  VastaaPoista
 9. Koti on hieno ja siisti, aivan kuin jostain asuntomessujen esittelykohteesta. Kiva nähdä, että joiltain onnistuu pitää arkielämässä kaikki noin siistissä järjestyksessä, ilman että alkaa kertymään tavaroita pöydille yms. Tuolla ei näy edes kaappeja tai tavarahyllyjä, vain muutama lipasto joihin ilmeisesti saadaan kaikki tavarat mahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Meillä ei kauheasti ole kaappeja tms, koska yläkerrassa on 3 isoa varastoa, joihin kaikki ylimääräiset tavarat mahtuvat. Äitilläni on aina ollut paljon tavaraa kotona, välillä tuntui ihan siltä, kun asuis jossain viidakossa, kun oli niin paljon kasveja ja kukkia ympäri taloa.. ehkä just tästä syystä mä varmaan pidänkin enemmän siistin näköisestä sisustuksesta ja että olisi mahdollisimman vähän tavaraa esillä. :)

   Poista

AddThis