200 g After Eight -suklaita (pieni pkt)
3 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150g suklaakeksejä (Rainbow Cookies)
3 liivatelehteä
50 g voita/margariinia
½ dl sokeria
vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150g suklaakeksejä (Rainbow Cookies)
3 liivatelehteä
50 g voita/margariinia
½ dl sokeria
vaniljasokeria
Hienonna keksit monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 24 cm) leivinpaperille. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Vaahdota kerma ja sokerit. Sulata After Eightit varovasti mikrossa. Sekoita sula suklaa ja tuorejuusto keskenään. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan (n. 1 rkl). Kaada hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana juustomassaan samalla sekoittaen. Lisää vaahdotettu kerma ja sekoita varovasti. Kaada täytemassa vuokaan ja tasoita. Anna hyytyä kylmässä vähintään 4 tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti