maanantai 17. lokakuuta 2011

Kinkku-tomaattipiirakka



























150 g margariinia
4 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä
300g kinkkua
2 tomaattia
2 dl ruokakermaa
2 munaa
 
Paloittele kulhoon rasva ja lisää kuivat aineet, myös juustoraaste. Nypi aineet sormin. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin. Leikkaa kinkku pieniksi suikaleiksi. Viipaloi huuhdellut tomaatit. Sekoita ruokakerma ja munat tasaiseksi. Painele pohjataikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Levitä päälle kinkkusuikaleet ja tomaatit. Kaada kermaseos päälle ja ripottele osa juustoraasteesta pinnalle. Paista 200 asteessa 20-30 min. uunin keskitasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis