sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hyydytetty banaani-suklaakakku



















200 g Domino keksejä
75 g voita/margariinia
2 dl maitorahkaa
3 dl suklaavanukasta
2 dl banaanijogurttia
2,5 dl vispikermaa 
½ dl sokeria
3 banaania
5 liivatelehteä
2 rkl vettä

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Hienonna keksit monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 24 cm). Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Vaahdota kerma ja sokerit. Muussaa banaanit. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita maitorahka, banaanijogurtti, muussattu banaani, suklaavanukas ja sokeri keskenään. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan (n. 2 rkl). Lisää liivateneste täytemassaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää kermavaahto muun täytteen joukkoon ja sekoita varovasti. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle ja tasoita pintaa hieman. Nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä useita tunteja tai yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis